Rolstoeltaxi Rotterdam

Bent u minder valide en wilt u een rolstoeltaxi reserveren? Met onze rolstoel taxi Rotterdam brengen wij u veilig en snel naar de gewenste bestemming. Bel met onze klantenservice voor het reserveren van een rolstoeltaxi of een advies op maat.
Rolstoeltaxi Rotterdam

Rolstoeltaxi Rotterdam nodig? Bij ZTR Vervoer brengen wij u in een comfortabele taxi naar de gewenste bestemming. Onze rolstoeltaxi is geschikt voor 2 rolstoelgebruikers. Verder is er nog plek over voor passagiers zonder rolstoel. Met de elektrische lift komt u probleemloos in de taxi. Daarnaast beschikken wij over een luxe rolstoel taxibus die geschikt is voor meerdere personen.

Onze rolstoeltaxi’s en rolstoel taxibussen zijn voorzien van alle middelen die nodig zijn voor een correct invalidevervoer, zoals een transportrolstoel voor het vervoer van klanten die een rolstoel gebruiken. De rolstoelbussen zijn uitgerust met een elektrische lift, een verlaagde instap en veilige vastzetsystemen.

Vast tarief
Voor elke taxirit hanteren wij een vast tarief. Dit betekent dat u dus niet voor verrassingen komt te staan. Aan de rechterkant van de pagina kunt u de ritprijs berekenen. Geef in de berekeningstool aan waar u opgehaald wilt worden, waar u naar toe wilt worden gebracht en met hoeveel personen u wilt reizen. Vervolgens berekent de tool een ritprijs voor u. Heeft u nog vragen over de prijs? Dan kunt u altijd even contact opnemen met ons opnemen.

Rolstoeltaxi reserveren?

Rolstoeltaxi in Rotterdam reserveren? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier. Wij halen u op het gewenste tijdstip op en brengen u naar de gewenste bestemming. Natuurlijk kunnen wij u ook weer ophalen als u dat wenst. U spreekt dan van tevoren een ophaaltijd af met de chauffeur. Als het om een kort ziekenhuis- of doktersbezoek gaat, kan de taxichauffeur zelfs op u blijven wachten. Zo hoeft u niet te wachten op de taxi. Onze parners Rolstoelvervoer-rotterdam citytaxirotterdam